Om Carolina

Carolina ger lektioner i Uppsala / norra Stockholm samt kurser och föreläsningar i övriga landet. Hon undervisar även webbaserat på distans​.​ Du kan träffa Carolina både på kurser och föreläsningar som handlar om hästens inlärning (oberoende av träningsinriktning) och på våra belöningsbaserade kurser. Hennes specialintressen inom den belöningsbaserade undervisningen är ridning​ och ridförberedande markarbete samt ​vardagstillämpningar som t.ex. lastning, ​rädslehantering och annat som bidra​r​ till ​att skapa ​en harmonisk belöningsbaserad vardag. Hon brinner även för att lära ut den teoretiska grunden och att förmedla det belöningsbaserade förhållningssättet till hästen.

Carolinas bakgrund består av universitetsstudier inom beteendevetenskap, fortbildning inom beteendeanalys samt ett stort antal praktiska djurträningskurser och utbildningar. Hon har tränat hästar belöningsbaserat sedan 2002 och​ ​undervisar sedan ett antal år tillbaka på heltid.​

Undervisning

Lektioner hos hästägare norr om Stockholm  & Uppsala Intensivträningsdagar:
hos mig eller hos dig
Lektioner på distans Webbkurser
Föreläsningar om inlärning Hela kursblock:
grundblocket, vardagsblocket och ridblocket
Kurser om frivillighantering för olika yrkesgrupper inom hästsektorn
(presenteras under våren 2020)

 

Kombinera mera!

Min drivkraft är att få utbilda vilket innebär att jag prioriterar de kunder som är intresserade av en kombination av både praktisk träning och teori. Framför allt om du bor så långt bort att vi inte kan ses särskilt ofta så vill jag gärna att vi bokar hela kurs- eller intensivträningsdagar istället för enstaka lektioner, alternativt att du kombinerar lektioner hos dig med distansundervisning eller kurser hos mig. Här kommer några förslag på undervisningskombinationer:

 

Om du bor inom mitt närområde och tar regelbundna lektioner

Komplettera gärna med:

  • Föreläsningen Varför gör hästen så? som är en bra grund till all vår undervisning.
  • Om din häst är relativt ny inom belöningsbaserad träning så rekommenderar jag att du tar distanskursen “Introducera din häst till belöningsbaserad träning”. Detta är ett mycket mer prisvärt sätt att få den grundläggande informationen som vi annars troligen kommer att ägna minst ett par lektioner till.

 

Oberoende av var du bor

  • Genom att kombinera kurshelgerna inom ett kursblock med distanslektioner så får du ett innehåll motsvarande det vi tidigare kallade för utbildningsterminer.
  • Du kan även kombinera kurshelgerna med intensivträningsdagar hos mig eller hos dig.
  • Helt individanpassad blir undervisningen om du istället väljer att kombinera distanslektioner och intensivträningsdagar.