Samtliga instruktörer som OHR+ samarbetar med har stort intresse för, och är kunniga inom, frivillig hantering. Vi vill särskilt tipsa om:

 

Malin Kihl Sandberg

Malin är både leg. veterinär och instruktör inom belöningsbaserad hästträning. Hon håller både kurser och ger privatlektioner för dig som vill ha hjälp att träna din häst inför veterinärundersökningar. Du hittar henne på: www.clickervet.se

 

 

Lisa Alm

Tycker din häst att det är jobbigt när det är dags för hovvård? I sådana fall kan du ta hjälp av den belöningsbaserade instruktören och hovslagaren Lisa för att träna på detta: www.lisaalm.nu  Hon ger privatlektioner på distans och är även på väg att hålla en kurs om förberedelser inför hovvård för dig som vill ha kurskompisar att inspireras av.

 

Eva Bertilsson

Eva är vår mentor på området frivillig hantering och är tillsammans med sin kollega Emelie Johnson Vegh även ”mamma” till begreppet startknappsträning. Hon jobbar för en stressfri omvårdnad för alla djurarter. Om du verkligen vill fördjupa dig inom hanteringsträning så är hennes medlemsgrupp Kul med hantering ett måste. Det går även att boka privatlektioner för henne lite då och då när hon är hemma i Sverige. Kontakta henne via eva@carpemomentum.nu för info och bokning.