Följande gäller för våra kurser, föreläsningar och lektioner:

  1. För att vi ska veta i god tid om vi har tillräckligt stort deltagarunderlag så tillämpar vi bindande anmälan. Vi återbetalar alltså inte avgiften om du skulle vara förhindrad att delta, med undantag för våra icke tidsangivna webbkurser som ges ”on demand”*.
  2. Om du är förhindrad att delta så har du rätt att överlåta platsen till en annan person som uppfyller eventuella förkunskapskrav. Vi hjälper dig gärna att hitta en ersättare ifall att vi har en kölista till platserna.
  3. Privatundervisningstjänster i form av t.ex. enskilda lektioner eller intensivträningsdagar är även ombokningsbara. Vid förhinder har du möjlighet att delta på motsvarande aktivitet vid ett senare tillfälle, under förutsättning att detta är en aktivitet som ges återkommande.
  4. Om vi tvingas ställa in så återbetalar vi eventuellt inbetalda kursavgifter utan dröjsmål. Inga andra ersättningar utgår.
  5. Allt kursdeltagande sker på egen risk så vi rekommenderar att du och din häst är relevant försäkrade. Vid kurser där du har med din egen häst så ser vi det som självklart att hästen stannar hemma vid tecken på sjukdom.

Köpvillkor 2019-01-01

*Särskilda villkor för webbkurser som inte har bestämda kursdatum utan ges ”on demand”:
För dessa kurser gäller 14-dagars ångerrätt i enlighet med lagen om distansavtal. Om du ångrar ditt köp så kan du meddela detta via e-post till info@ohr.se alternativt genom att använda konsumentverkets ångerblankett.  Du kan välja bland betalsätten faktura, internetbank, kortbetalning och delbetalning som vi tillhandahåller via Payson. Det innebär att du även måste godkänna Paysons villkor vid köp.

Payson logo

 

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett PaysonKonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Payson startade 2004 i Sverige och flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se