Är du intresserad att jobba med oss?

Är du intresserad att jobba med oss?

Vi söker en kursadministratör på deltid

Uppdatering september 2023: Tjänsten är tillsatt!

OHR+ erbjuder utbildning och fortbildning för yrkespersoner, med inriktning på hästens inlärning och framför allt på träning byggd på positiv förstärkning. Kärnan i vår verksamhet är vårt instruktörsprogram för instruktörer inom belöningsbaserad hästträning, men vi ger även föreläsningar och kortare kurser på uppdrag.

Vi söker dig som i egenskap av administratör vill vara en viktig del i OHR+ familjen. Du kommer att vara den som kunderna oftast kommer i kontakt med först hos oss, och det är viktigt att du känner dig helt bekväm med det som vi står för.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hålla kontakt med och ge service till elever, lärare och framtida kunder. Kontakten kommer oftast att ske i skrift, via e-post, messenger och direkt i våra kursforum. Kursdokumentation och andra administrativa uppgifter kan också vara aktuella allt utifrån kompetens och intresse hos dig som söker.

Du kommer att jobba i nära samarbete med Carolina Fransson som är huvudansvarig för våra kurser, och i början ha tät kontakt om vad som ska kommuniceras. På sikt kommer du dock att få ta mycket eget ansvar och har stora möjligheter att lägga upp arbetet efter eget önskemål.

Vi söker dig som är ansvarstagande, lugn och noggrann, och som har förmågan att uttrycka dig väl i skrift. Det är en bonus om detta sista även gäller på engelska. Du bör tycka om att ha mycket personlig kontakt med människor, och kan lyssna in och ge hjälp och service (våra kunder och samarbetspartners blir snabbt våra vänner). Det är en fördel, men inget krav, med tidigare erfarenhet av administration och/eller utbildningsverksamhet. Personlig lämplighet är viktigare än formella kvalifikationer.

 

Anställningsform och ansökan

Detta är till att börja med en visstidsanställning på deltid under hösten 2023 och våren 2024. Provanställning kan komma att tillämpas. Arbetet sker helt på distans och omfattar mellan 4 och 8 timmar i veckan enligt överenskommelse, med stora möjligheter att välja arbetstider som passar. Lön enligt överenskommelse. Du kan även jobba på uppdrag genom egen firma.

Låter detta intressant så är du välkommen att kontakta oss! Ansökan ställs till info@ohr.se. Skriv en kort text om vem du är och varför du tror att detta är ett jobb som kan passa för dig.