Efterlysning av övningselever

Efterlysning av övningselever

Vi söker på nytt övningselever till våra deltagare på instruktörsprogrammet. Vi har både kursdeltagare som gör sin grundträning just nu och de som redan är färdiga instruktörer men som behöver övningselever till fortbildningsprojekt.

Våra programdeltagare är spridda över landet så all undervisning sker på distans, antingen via videoanalys eller live över Zoom eller liknande. Undervisningen som du får som övningselev är gratis och du hjälper våra programdeltagare att bli ännu bättre instruktörer. Det kan dock ta lite extra tid innan du får återkoppling på din träning och det är vanligtvis mer avgränsade områden som du får hjälp med än som betalande privatelev hos en instruktör.  

Just nu söker vi:

  • Flera hästägare som är nyfikna på belöningsbaserad träning men som kanske ännu inte känner sig bekväma med att införa matbelöningar i sin träning. För att delta behöver du kunna boka upp dig på 2-3 lektioner där du och din coach tillsammans tittar på hur du kan börja tänka mer belöningsbaserat i din redan befintliga träning.

  • Dig som redan helt eller delvis tränar belöningsbaserat och vill ha hjälp att förbereda din häst inför framtida veterinärvård.

  • Dig som har någon gymnastiserande övning som du tränar belöningsbaserat med din häst från marken och som du vill ha extra ögon på.

  • Dig som tränar belöningsbaserat och kämpar med att få hästen att svara på någon signal på det sätt som du önskar.

 

Vill du veta mer eller kanske till och med intresseanmälan dig, så är du mycket välkommen att kontakta kursadministratör Anna Bengtsson Alzén, anna@ohr.se