Om du är intresserad av att gå hästtränaråret så behöver du fylla i och skicka in din anmälan senast den 15 december 2023. Du förbinder dig inte till någonting förrän efter att du fått bekräftelse på att du fått plats på kursen och väljer att tacka ja.

Antagningen grundar sig på vår bedömning av din möjlighet att följa och blir godkänd på kursen. Vi är mycket måna om att våra elever ska lyckas med sin utbildning!

 

Anmälningsformulär

    Förutsättningar för att delta på kursen

    Jag är medveten om att jag behöver kunna avsätta en fast timme i veckan för coachningssamtal, samt utöver det lägga tid under de flesta veckor på både egen hästträning och lyssning på inspelad teori.

    Jag har tillgång till häst/hästar att träna med som är lugna och bekväma med att jag använder matbelöning och som lätt kan ta pauser i träningspassen.

    Om du inte redan är elev till oss så vill vi gärna veta lite om dig:

    Berätta lite kort om din belöningsbaserade bakgrund (till exempel hur/när du började träna belöningsbaserat och om du har du gått kurser eller tränat för någon belöningsbaserad instruktör). Bifoga jättegärna länkar till filmklipp på din träning om du vill.