Skyddad: Till Karolina

Våra instruktörer

För att du ska få så bra hjälp som möjligt har vi samlat flera välutbildade instruktörer med olika specialområden men med samma grundsyn på hästar och träning. Du träffar dem som lärare på våra distanskurser men de driver även egna verksamheter som du hittar till via länkarna på bilderna.

Angelica Hesselius

Angelica Hesselius

Angelica träffar du på våra kurser inriktade på gymnastiserande övningar för både ridning och markarbete. Hon har många olika ridutbildningar i sitt cv och ger lektioner och kurser inom belöningsbaserad ridkonst runt om i Europa via sitt företag Angelica Hesselius-Rewardsbased Art of Riding.
Anna Hjelmroth

Anna Hjelmroth

Anna är djurtränare kort och gott! Hon jobbar med både häst- och hundträning men tränar även gärna andra djurarter. Hon är en uppskattad lärare på våra grundkurser
Carolina Fransson

Carolina Fransson

Carolina kombinerar en beteendevetenskaplig utbildningsbakgrund med 15 års erfarenhet av att undervisa inom belöningsbaserad hästträning. Hon håller kurser på alla nivåer hos oss. Du träffar henne t.ex. på grund- vardags- och ridblocken samt som lärare på instruktörsprogrammet.
Eva Bertilsson

Eva Bertilsson

Eva är en internationellt erkänd djurtränare som bl.a. tillhör de återkommande föreläsarna på ClickerExpo i USA. Med en masterexamen inom beteendeanalys i ryggen arbetar hon som pedagog i en mängd olika sammanhang och med vitt skilda djurarter. Hos oss träffar du henne på vårt nya instruktörsprogram.
Hedvig Zetterberg

Hedvig Zetterberg

Hedvig är legitimerad fysioterapeut och doktorerar till vardags vid institutionen för neurovetenskap vid Uppsala universitet. Under läsåret 2020/2021 ger hon inga kurser hos oss men du "träffar" henne i det inspelade materialet i våra grundkurser.
Lisa Alm

Lisa Alm

Lisa är utbildad till hovslagare på Flyinge. En bakgrund som, i kombination med kunskaper inom belöningsbaserad träning, gör att du som vill träna din häst inför hovvård kommer att få kunnig hjälp på området. 
Malin Kihl Sandberg

Malin Kihl Sandberg

Malin är leg veterinär med lång erfarenhet av belöningsbaserad träning och ett brinnande intresse för frivillighantering. Till vardags hittar du henne på clickervet.se. Här hos oss finns hon som lärare på vardagsblockets delkurs om träning inför veterinärvård.

Välkommen att höra av dig om du undrar över någonting! Ring: 073 - 325 99 00 eller skicka e-post till: info@ohr.se