Workshop med Eva Bertilsson ”Kul med positioner”

Workshop med Eva Bertilsson ”Kul med positioner”

Söndag 19 – tisdag 21 maj 2019
Plats: Säter, Sundsvall



Rensa
En fördjupning för dig som vill komma vidare i din träning utifrån ”belöning till belöning”-konceptet, där vi jobbar med positioner.

”Fotgående” hos hund är ett typiskt exempel på position, men konceptet är i princip detsamma för alla uthållighetsbeteenden.

 

Vi startar med en  föreläsningskväll, och har sedan två dagar där vi växlar praktisk träning med teori och diskussioner.

UR INNEHÅLLET:

  • Belöningsbaserad träning med fullt fokus
  • Prioriteringsordning: 1. Attityd, 2. Riktning, 3. Precision
  • Pusselbitar för lyckad positionsträning – hitta, hålla och lämna positionen      —
  • Djupdykning i olika strategier – startpunkter, shejping, targets, plattformar, omvänt lockande, frisignaler med mera.
  • Övergångar och kedjor – att växla mellan olika beteenden

 

De praktiska dagarna är värdefulla även för deltagare utan djur, som observatör tränar man i och för sig inte praktiskt, men å andra sidan hinner man ju se desto mer!

Denna workshop bygger vidare på söndagens föreläsning ”Kul med positioner” som hjälper dig på vägen mot det perfekta träningspasset. Vill du enbart komma på söndagens föreläsning hittar du den HÄR: 

Vi har plats för 12 deltagare (6 st som tränar med sitt djur och 6 st väldigt aktiva åhörare). Det blir två intensiva heldagar fyllda med diskussioner, djurträning samt praktiska övningar där alla deltagare involveras. Oavsett om du tränar med ditt djur eller är åhörare kommer Eva guida oss till att bli mer effektiva i vår träning och ge oss strategier för att arbeta vidare med våra djur. Vill du vidareutvecklas och ta din träning till nästa nivå är detta kursen för dig!
För dig som vill träna med djur: Hage finns till häst. Ridbana för träning av både hästar och hundar. Andra djurslag är också välkomna, hör av dig till Angelica om du har frågor.

Tider:
Sön: 15-ca: 18:30 Mån:
10-17, Tis: 10-17

Pris: 
MED DJUR: 3100 (inkl 6% moms)

AKTIV ÅHÖRARE: 2100 (inkl 25% moms)

Det här ingår:

  • Föreläsning och kursdagar med mycket interaktion i liten grupp (max 12 deltagare)
  • Fika ingår alla dagar, medtag lunch.

Kontaktperson vid frågor:
Angelica Hesselius, angelicahesselius@me.com