Om innehållet

Välkommen till en föreläsning om hur hästen förändrar och anpassar sitt beteende till sin miljö. En föreläsning om inlärning helt enkelt! 

Grundläggande kunskap i inlärningsteori är ett viktigt redskap om vi vill förstå och analysera hästens beteende. Oavsett om du vill ha en mer motiverad häst i ridningen, få din häst lättlastad och enkel att hantera eller vill lösa konkreta problem i ert samspel så har du nytta av att kunna mer om hur beteenden påverkas.

Föreläsningen handlar alltså inte om någon specifik hästträningsmetod utan behandlar grundprinciperna bakom träning generellt. Principerna gäller förresten inte bara hästar, så bli inte förvånad om du även kommer hem med mer kunskaper om din hund, kanin, arbetskamrat, chef, partner eller till och med dig själv!

Genomgången som tar ca 2,5 timmar består av många praktiska exempel och har stort utrymme för deltagarnas egna frågor och reflektioner. Föreläsningen riktar sig till vuxna. Inga förkunskaper krävs.

 

Detta behöver du som arrangör hålla med

  • Lokal anpassad efter deltagarantalet (om ni är en liten sluten grupp, t.ex ett gäng stallkompisar så går det fint att sitta i ett fikarum eller i någons kök; i annat fall så är ett konferensrum eller en samlingssal av något slag att föredra) 
  • Tillgång till eluttag för en projektor samt plats för att sätta upp en vit golvstående filmduk att projicera film mot
  • Fika till deltagarna brukar vara mycket uppskattat i pausen i mitten av föreläsningen

Arvode

  • 3000 kr (inkl moms)

  • För att även små grupper ska ha råd så tas endast en ersättning om 250 kr/pers (inkl moms) vid 6-12 åhörare.
    (Detta alternativ erbjuds endast inom 10 mil från Almunge)
Ersättning för resa tillkommer om föreläsningen hålls längre bort än 10 mil från Almunge. Resa debiteras om 25 kr/mil t.o.r. Almunge, alternativt biljett för tåg eller flyg om detta överenskommes.

 

För frågor och bokning

Kontakta gärna föreläsaren direkt:
Carolina Fransson, 0174-20710 eller carolina@ohr.se