Temporär sida för arrangörsinformation

Angelica Hesselius

Hästar och hästträning är Angelicas stora passion, egentligen oavsett inriktning. En häst är en häst och god ridning är god ridning oavsett vad man kallar det! I sin egen ridning fokuserar hon på balans, att det ska vara mjukt och lätt, både utifrån häst och ryttare enskilt och häst och ryttare som enhet. Men främst på att det ska vara roligt! För båda! En strävan efter balans och jämvikt hos både häst och människa. Angelica har också en stor passion för utbildning och fortbildning, vilket starkt präglat hennes liv.

Sedan 2012 har Angelica tränat sina hästar belöningsbaserat och vidareutbildat sig själv inom området. Hon är nu tränare inom Connection Training, efter att ha gått tränarutbildning för Hannah Weston och Rachel Bedingfield.

Angelica är också diplomerad ridlärare inom Integrerad Ridkonst och väpnare inom Akademisk Ridkonst. Den kunskap hon har fått därifrån använder hon idag för att med positiv förstärkning träna hästar både från marken och i ridningen. Angelica håller idag kurser i detta i ett flertal olika länder.

Sedan 2018 ingår hon i undervisningssamarbetet OHR+ utbildning.

www.angelicahesselius.com

 

Bilder som får användas efter samråd med Angelica vid arrangering av kurser med henne.

Kontakta oss för att få tillgång till bilderna i högre upplösning