Om hästar och ridning

Vi kombinerar kunskap om och intresse för god grundridning för en hållbar häst med träning med hjälp av positiv förstärkning. Du är välkommen oavsett ridinriktning. Vi har bl.a. förmånen att få coacha islandshästekipage, ryttare som hopptävlar, westernryttare och ryttare som tränar klassisk dressyr. Angelica hos oss är dessutom specialiserad på Akademisk Ridkonst, så om du vill träna AR på ett belöningsbaserat sätt så har du kommit rätt.

 

Att rida belöningsbaserat handlar för oss om att både skapa fysisk och mental balans. Vi vill att du får med dig en god förståelse för både hjälpgivningens funktion och övningarnas syfte. Detta oavsett om du och din häst vill arbeta uppsuttet eller från marken. Lär dig om balansen mellan avslappning och entusiasm, hur ser den ut för just din häst?

 

Hos OHR+ kan du få hjälp med din ridning men även gymnastiserande markarbete och inridning. Vi fokuserar på lugna och avslappnade ekipage som är väl förberedda för nästa steg i utbildningen. Ridning ska vara roligt, för både dig och din häst!