Årets engagemang för OHR+ till förmån för Musikhjälpen – Ett dygn av belöningsbaserad hästträning

Det har blivit lite av en jultradition för oss att dra vårt lilla strå till stacken till Musikhjälpen.  I år bestämde vi oss för att bidra med det vi kan bäst, nämligen att undervisa i belöningsbaserad hästträning. Det har blivit lite av ett stående skämt hos oss på OHR+ att vi skulle kunna ha dygnet runt öppet, eftersom Angelica är uppe med tuppen och Carolina är en riktig nattuggla som kommer på sina bästa idéer långt efter midnatt. Detta tar vi fasta på och erbjuder distanslektioner under ett helt dygn där intäkterna oavkortat går till Musikhjälpens insamling med tema: Sex är inte ett vapen.

Obs! Du kan även skänka en valfri slant till insamlingen även om du inte vill ha en lektion.

 

 

Så här går det till att boka

1) Du bokar in en ledig timme i tidsbokningssystemet.

1) Boka tid

2) Du betalar sedan in lektionsavgiften till vår digitala insamlingsbössa på Musikhjälpen.
(När du betalar kryssar du i rutan ”Visa upp mitt bidrag och eventuellt meddelande på insamlingen” och skriv in tiden du bokat i meddelanderutan där. På det sättet så kan vi hålla koll på betalningarna utan att pengarna går via oss, utan kommer direkt till Musikhjälpen.)

2) Betala

 

Vill du istället för att boka en lektion hjälpa oss att få lite vilopauser under dygnet så gör du så här:

  • Skänk ett valfritt belopp (varje krona räknas) och skriv i insamlingssidans meddelanderuta vem du vill ge en rast. T.ex. ”Paus till Angelica”.
  • När det kommit in pengar i någons namn som motsvarar en lektionstimme så får personen boka bort en lämplig timme för lite vila!

 

 

Så här fungerar distanslektioner

Distanslektionerna ges över internet via Zoom som är en lättanvänd videomötesplattform, eller via telefon om du du hellre önskar det. Du tränar inte din häst under lektionen utan gör ett träningspass i förväg som du filmar och som vi sedan ger feedback på. Ladda gärna upp filmklippet på Youtube och ge oss tillgång till länken så har vi lätt att komma åt klippet.  HÄR finns lite mer information om hur man lägger upp filmer på Youtube.  Du behöver dock inte filma träningen om du inte vill, utan kan även använda din lektionstid till att diskutera mer allmänna frågor om träning och träningsupplägg med oss. 

 

Angelica Hesselius ger lektioner med start varje heltimme. Klockan 05.00 till 17.00 under luciadagen fredagen den 13/12

 

Carolina Fransson ger lektioner med start varje heltimme. Klockan 17.00 den 13/12 till 05.00 på lördagsmorgonen den 14/12.