Information med anledning av covid-19

Informationen uppdaterad den 4 april


Vi får av naturliga skäl en hel del frågor just nu om vi kommer att ställa in undervisning eller inte. Nedan så ser du vår policy tills vidare. Detta kan dock ändras om myndigheternas rekommendationer ändras. Kontakta oss gärna om du har ytterligare frågor eller om något känns oklart!

Privatundervisning hos kunderna

Undervisningen fortsätter som vanligt. Vi tillämpar, precis som tidigare, fri avbokning ända fram till din lektionstid. Självklart ställer vi in lektionerna vid sjukdomssymptom hos instruktören och vi förväntar oss även att våra kunder ställer in vid minsta misstanke om sjukdom. Vi vill också att du väntar med lektioner till dess att du varit symptomfri några dagar om du har varit sjuk.

Kurser på plats hos oss

Vi avvaktar ett tag till med eventuella beslut om att ställa in de kurser som är planerade längre fram i vår men tittar just nu på olika alternativ för att kunna ge dem på distans om det skulle behövas. Vi kommer även att ha en väldigt generös ombokningspolicy.  Vårens kurser anpassas till onlineformat. Det innebär en kombination av liveföreläsningar via Zoom, övningar och annat kursmaterial via vår webbkursplattform samt återkoppling på träningen via videoklipp. Vi tillämpar fri avbokning av kursanmälningar som gjorts innan kurserna gjordes om.

 

Kurser och träningar där vi är anlitade av annan arrangör 

Beslut tas i samråd med varje arrangör.