Efterlysning – Ny kollega sökes!

Efterfrågan på undervisning på distans ökar och vi lägger just nu en hel del jobb på att försöka hitta former för att skapa kvalitativa webbkurser. Jag ska berätta mer om detta i ett separat inlägg.

Distansundervisning passar dock inte alla och även efterfrågan på den vanliga lektionsundervisningen har ökat rejält i takt med att allt fler fått upp ögonen för belöningsbaserad träning. I Uppsala och Stockholmsområdet, där jag verkar, finns det betydligt fler som vill boka lektioner än vad jag hinner med. Jag efterlyser därför dig som har tränat belöningsbaserat ett tag och som nu är sugen på att börja hålla lite nybörjarlektioner på sidan om. Det handlar alltså om att åka ut till hästägare som vill ha hjälp igång med träningen. Kanske är du en av mina mångåriga elever eller så har du lärt dig träningsformen någon annanstans. Det viktigaste för mig är att vi har en gemensam syn på undervisning och hästträning och att du är villig att utvecklas och lära mer.  Jag vidareutbildar gärna och förmedlar kunder till rätt person men kommer självklart samtidigt att vara väldigt petig med vem jag startar samarbete med! Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig!

/Carolina