Eftersom tiden inte riktigt räcker till för att hålla igång både verksamhet på min egen gård och på resande fot, så har jag valt att prioritera de kunder som vill ha kontinuerlig hjälp och åker därför främst ut i Sverige till de som kombinerar detta med distansundervisning mellan träffarna eller intensivträningar hos mig.

Vid minst 4 intresserade personer på samma ort så kan det även finnas möjlighet att boka min utbildningstermin och förlägga träffarna hos gruppen istället för hos mig i Almunge. Kontakta mig gärna om ni är intresserade av detta och vill veta mer. 

/Carolina

 

Sverigeturné

Följande perioder är preliminärt inplanerade för lektioner på olika platser i landet hos mina elever. Hör av dig om du vill att jag ska försöka planera in dig på någon av resorna.:  

  • 31 jan-3 februari 2019
  • 18-22 april 2019  (Efter önskemål hålls träningarna i påsk hos mig istället.)
  • 24 juni – 7 juli 2019
  • 26 augusti – 1 september 2019