Föreläsning ”Nyfiken på TAGteach”

Föreläsning ”Nyfiken på TAGteach”

Fredag 17 maj 2019
Plats: Bergeforsen, Sundsvall
Föreläsare: Eva Bertilsson

350 kr

I lager

Jobbar du med människor? Har du medmänniskor?

Då är du varmt välkommen på TAGteach-föreläsning med Eva Bertilsson från Carpe Momentum – det här måste du vara med på!

TAGteach är ett verktyg för lärare, instruktörer och coacher. Du får redskap som hjälper dig att forma lärsituationer och instruktioner som fungerar, stöd i att strukturera ditt material och välja ut vad som är viktigast för eleven just nu, och möjlighet att stödja lärandet med samtidig positiv feedback. Eleven är i fokus, och färdigheter byggs upp steg för steg.

TAGteach är ett användbart verktyg i alla möjliga lärande situationer – oavsett om eleven är ett golfproffs eller en tvååring med autism, en djurvårdare eller en elev på språkkurs, en familjemedlem eller du själv. Lärandets principer förblir desamma, även om detaljerna i coachningen naturligtvis skiftar beroende på vem och vad det gäller. Därför är TAGteach relevant för alla som i något sammanhang försöker hjälpa någon att lära sig något!

Välkommen på föreläsning för att lära dig mer om TAGteach – för vem, vad, hur? Och redan nästa morgon är du välkommen som vill ha ännu mer kunskap genom att delta i en workshop där vi tränar i praktiken!

OBS FÖRELÄSNINGEN INGÅR FÖR ER SOM KOMMER PÅ WORKSHOP!

Fika ingår, varmt välkomna!

För dig som vill utbilda dig ytterligare planerar vi fortsättningskurs med certifiering nivå 1 till hösten (denna föreläsning med tillhörande workshop är då obligatorisk).

 

Föreläsare:
Eva Bertilsson har en masterexamen i beteendeanalys från Oslo Metropolitan University och är styrelseledamot i beteendeanalysföreningen SWABA . Hon är ett välkänt namn inom djurtränarkretsar och en flitigt anlitad föreläsare såväl i Sverige som internationellt. Läs mer om henne under om oss eller på hennes egen hemsida Carpe Momentum 

TILL INFO OM WORKSHOP