Intensivträning i Almunge 24-25 november

Intensivträning i Almunge 24-25 november

Lördag 24 – söndag 25 november 2018



Rensa

En intensivträningsdag hos Carolina i Almunge innehåller flera träningspass samt individanpassad teori. Vi tar maximalt emot 3 ekipage åt gången så du får fullt fokus på det du vill ha hjälp med. Välj själv om du stannar hela helgen eller kommer hit endast över lördagen.

Om du inte kan/vill ha med egen häst så kan det med stor sannolikhet finnas möjlighet att låna häst på gården. Det är inte sällan som man kan lösa eventuella träningsproblem som man har hemma med sin egen häst, genom att finslipa sin egen träningsteknik. Kontakta oss så ser vi vad vi kan göra!

Under hösten är gårdens faciliteter fortfarande under uppbyggnad, vilket bland annat innebär att träning ännu endast kan hållas utomhus. Därför har vi just nu 50% rabatt på ordinarie pris:  2800 kr/helg  1400 kr/helg
I priset ingår uppstallning av din häst och möjlighet till enklare inkvartering för dig på gården. Hos vår granne Grönlund golfklubb finns bekvämare boende att hyra. 

Obs! Om du inte redan är elev till Carolina så vill vi gärna att du kontaktar oss innan du anmäler dig. Detta för att stämma av så att vi verkligen kan hjälpa dig med det du önskar.

Instruktör: Carolina Fransson
Arrangör: Walter Thyselius 0174-20710, walter@ohr.se