Belöningsbaserade kurser

Vi vet att det kan vara ganska svårt att lyckas börja träna belöningsbaserat på egen hand. Därför har vi sett till att sätta ihop en kursväg som ger dig en bra grund att stå på och som kan ta dig hela vägen till att bemästra de tillämpningsområden som du vill göra belöningsbaserat med din häst. Vi ger våra kurser som delar i hela block med olika teman. 

Våra kurser är färgkodade (som skidbackarnas nivåer) :
Grön = introduktionsnivå
Blå= grundnivå
Röd = fortsättningsnivå
Svart = avancerad nivå

 

Introduktions- och grundkurser

Innan du kastar dig över tillämpade områden, som t.ex. vardagshantering, ridning, körning, frihetsdressyr eller annat som du önskar göra belöningsbaserat tillsammans med din häst (se röd nivå), så föreslår vi att du först lägger tid på att introducera din häst ordentligt till träningen. Vårt mål med våra introduktions- och grundkurser är även att ge dig en hel del grundläggande träningsteknik samt en god teoretisk förståelse för träningsprinciperna.

 

Fortsättningskurser

Våra fortsättningskurser bygger på att du har gått grundkurserna eller har med dig motsvarande kunskaper från någon annanstans.

 

Övriga belöningsbaserade kurser

Fristående kurser på olika nivå samt utbud för yrkesverksamma inom hästrelaterade näringar.

Tyvärr har vi inget upplagt i denna kategori i butiken just nu. Ge oss gärna återkoppling och berätta vad du är intresserad av!