Om Angelica

Angelica finns i Sundsvall men ger kurser över hela landet och även internationellt. Hon undervisar dessutom webbaserat på distans​.​ Med ett antal längre utbildningar bakom sig inom ridning med den klassiska dressyren som ledstjärna så är hon är en mycket uppskattad instruktör med öga för detaljer och med god förståelse för hästen och ryttarens rörelsemekanik. Hon har ett särskilt intresse för Akademisk Ridkonst och håller bl.a. kurser om hur det akademiska markarbetet kan tränas belöningsbaserat.  Inom den belöningsbaserade hästträningen så är Angelica instruktörsutbildad av Connection Training efter ett antal års träning för Carolina Fransson.

Oavsett om du vill lära dig grunderna i belöningsbaserad träning, få hjälp med avancerade moment i ridningen eller kanske helt enkelt skapa en fin kontakt mellan dig och din häst i vardagen så är Angelica ett bra val.

Mer information om Angelica samt CV hittar du på hennes egen hemsida:
www.rewardbasedartofriding.com

 

Kontaktuppgifter

Facebooksida med messenger
Angelica Hesselius-Rewardsbased Art of Riding

Mobil: 0702-455345
(skicka gärna ett sms med ditt ärende så ringer hon upp så fort hon har möjlighet)

E-postadress: info@rewardbasedartofriding.com

Website in English:
www.rewardbasedartofriding.com

 

 

Angelicas undervisning

Här nedan ser du Angelicas kurser som hålls på svenska. Den undervisning som riktar sig till hennes internationella elever ger hon i egen regi och återfinns på hennes egen hemsida.